News & Announcements

Tænkepause – (NB: English description below)

Vi har alle brug for en tænkepause en gang imellem. Men det er ikke altid, at vi er så gode til at tage os tiden til det. 

Derfor inviterer Cafe Retro og Kvækerne til et mentalt pusterum midt i hverdagens travlhed. I caféens hyggelige og fordomsfrie omgivelser inviterer vi dig til at slukke mobilen, lukke computeren, sætte dig til rette og blot dele stilheden i fællesskab med andre.

Public

Kunstmuseet ARoS i Aarhus har netop præsenteret planerne for en udvidelse af museet, der forventes at stå færdig i 2018. Der bliver tale om tre underjordiske rum, hvoraf den amerikanske verdenskunstner James Turrell skal stå for de to.

Public

I søndags blev Ulla interviewet af Mellemfolkeligt Samvirke. Det var både kvækere og ikke-kvækere der var med til at stifte organisationen tilbage i 40erne. Vi glæder os til at læse artiklen!

Public

Vi glæder os til at fortsætte med at afholde Tænkepauser. I februar og marts måneder kommer de til at være i Cafe Retro i indreby. Derefter håber vi på at fortsætte i Mellemrummet i nogle uger.  

We look forward to continue to hold more Thought Pauses. In February and March, they will be in Cafe Retro downtown. After that, we hope to continue for a few weeks in Mellemrummet. 

Public

I går fik vi besøg af Det Kongelige Kunstakademiet. De kom for at høre lidt om vores histore, organization og beslutningsprocess. Dejligt at se så mange unge, engagerede og lyttende mennesker på Drejervej! 

Yesterday we had a visit from the Royal Art Academy. They came to hear a bit about out history, organization and decision making process. Wonderful to see so many young, enganged and active listeners at Drejervej! 

Public